Výroba zdravého perlivého nápoje

Přednáška, 13. 02. 2020 17:00 - 18:30

Víte co je kombucha, vodní kefír a rejuvelac? Chcete si naučit vyrobit zdravé a chutné pití doma? Vše se dozvíte od úspěšného chilského šéfkuchaře Rodriga Retamala.

Zlepšeme způsob našeho stravování a naučme se připravit zdravé jídlo a pití doma. Přirozená fermentace nápojů je jedním ze skvělých způsobů jak dostat chutně a rychle mimořádné množství prospěšných látek do našeho těla. Fermentace prodlužuje trvanlivost, zvyšuje stravitelnost a vylepšuje výživové hodnoty potravin.

Průběh přednášky:

Přednášející: Rodrigo Retamal

Instagram: rodrigo_retamal_cz

Rezervujte si svou vstupenku včas.

https://mkostrov.cz354 224 970info@mkostrov.cz