CZE | ENG | DEU
Facebook knihovnyInstagram knihovnyYouTube knihovny

Městská knihovna Ostrov

Výroba zdravého perlivého nápoje

Obrázek k akci

Víte co je kombucha, vodní kefír a rejuvelac? Chcete si naučit vyrobit zdravé a chutné pití doma? Vše se dozvíte od úspěšného chilského šéfkuchaře Rodriga Retamala.

Zlepšeme způsob našeho stravování a naučme se připravit zdravé jídlo a pití doma. Přirozená fermentace nápojů je jedním ze skvělých způsobů jak dostat chutně a rychle mimořádné množství prospěšných látek do našeho těla. Fermentace prodlužuje trvanlivost, zvyšuje stravitelnost a vylepšuje výživové hodnoty potravin.

Průběh přednášky:

  • povídání o tom, jak se lidé stravují v dnešní době; co a proč kupují
  • povídání o možnostech změny; přechod na lepší stravování
  • klady a zápory fermentace nápojů
  • ukázka postupu fermentace nápojů
  • ochutnávka

Přednášející: Rodrigo Retamal

  • 1. místo v soutěži Nejlepší kuchař v závodním stravování, v kategorii Racionální pokrm (2019)
  • 5. místo v soutěži Nejlepší kuchař 2019/2020
  • finalista soutěže CHEF Culinary Cup 2019

Instagram: rodrigo_retamal_cz



Informace

Začátek:
13. 02. 2020 17:00

Konec:
13. 02. 2020 18:30

Rezervace vstupenek do:
13. 02. 2020

Doporučeno pro:
Mládež, dospělé a seniory

Umístění:
Učebna

Kategorie:
Přednáška

Tisk:
A4 k tisku

Informace

Akce již proběhla. Děkujeme za Váš zájem o ni.

Fotogalerie - Výroba zdravého perlivého nápoje

O knihovně

Zřizovatelem Městské knihovny Ostrov je město Ostrov. Knihovna je v provozu již od roku 1945 a ročně ji navštíví téměř 50 000 lidí. Kromě klasických a elektronických výpůjček knih funguje knihovna i jako komunitní a vzdělávací centrum.
Těšíme se i na vaši návštěvu!

Buďme v kontaktu
Zdroje
O webu

Webové stránky jsou publikovány pod licencí Creative Commons 4.0. BY-NC-SA.

Prohlášení o přístupnosti.